VIDEO Marcel Ciolacu îi dă șah mat lui Ciucă, după ce l-a comparat cu Ceaușescu: Anunță că îl va numi premier

Încrederea nu se pierde, a spus Ciolacu, chiar și după legea prin care PNL voia să îl facă pe Klaus Iohannis senator

„Încrederea nu se poate pierde fiindcă a fost un interes de a face o lege pentru o persoană. Ce am construit eu cu Nicolae Ciucă e mult mai mult. Am fost doi oameni care au construit pentru România. Am stat umăr la umăr când au fost grevele profesorilor, normal că mi-aș fi dorit altceva de la domnia sa. Avem restanța cu legea pentru pensiile militare. E discuția cu Comisia unde trebuie să vorbim ce facem cu microîntreprinderile”,a spus Ciolacu la Digi 24.

„Nu. Categoric, nu am nicio reținere în privința domnului Ciucă, l-aș numi premier. Când știi că ai mandat scurt, că se apropie un an electoral e omenește să amâni anumite lucruri. Având discuții în acea perioadă, știam amândoi ce probleme sunt în Guvernul României. A fost o perioadă de două sau trei luni când am fost pompier de serviciu. A fost și perioada de la Crevedia”, a mai spus Ciolacu la Digi 24.

Liderul PNL a adus acuzații partenerilor de guvernare că nu au luat în calcul măsurile propuse de liberali în coaliție pentru a ajuta domeniile econmice în care activitatea a scăzut sau chiar a fost închisă. Mai mult, Nicolae Ciucă a luat în derândere „planul de reindustrializare a României”

„Am discutat foarte mult acest lucru de fiecare dată și l-am susținut și îl susținem prin politici concrete. S-a venit acum cu acea decizie pe care am discutat-o în BPN înainte de a lua decizia în coaliție prin care să asigurăm măsuri concrete pentru a redresa o parte din domeniile economice care scad. Industria scade, consstrucțiile scad, inclusiv domeniul IT scade.

Inclusiv companiile străine mai reduc din activitate, altele închid. Sunt chestiuni care ne-au determinat să venim cu măsuri, să le discutăm în comisiile de specialitate care au prezentat propuneri cu care am venit în coaliție și nu aș vrea să se înțeleagă că s-a propus… auziți: planul de reindustrializare a României. A mai făcut cineva reindustrializarea și n-a ținut.

Vrem să venim cu proiecte și sprijin clar pentru domeniile economice care se pliază pe potențialul, pe oportunitățile astfel încât mediul de afaceri să vadă în instituțiile guvernamentale, în guvern, în ministere parteneri de dezvoltare a afacerilor”, a declarat Nicolae Ciucă.

Îl anunț pe domnul Ciucă că eu nu am fost membru de partid, nici domnii Tudose sau Grindeanu. PSD din Ciuma Roșie a devenit Partidul Comunist. Aceste proiecte de reindustrializare au fost discutate în coaliție.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Chirurg oncolog, despre ”mitul” puncţiei-biopsie în cancer: Aproape fiecare pacientă mă întreabă: ”Dar nu se răspândeşte boala dacă faceţi puncţie biopsie?” Răspunsul este nu

Fiu de primar din România, în centrul unui scandal sexual cu minori, în Anglia