LIVE TEXT – Război în Ucraina: Trupele ruse au pătruns în orașul Vuhledar din regiunea Donețk

Ucraina a început să discute cu Occidentul despre cedarea teritoriilor către Rusia, totul pentru a opri războiul cu Rusia, scrie ziarul Financial Times (FT), citând surse în acest sens. Kievul – pe de altă parte – susține că astfel de discuții nu ar fi avut loc.

La Kiev, discuțiile despre încheierea războiului cu Rusia, în timpul căruia se discută posibilitatea de a pierde teritorii, nu mai sunt „ostile”, scrie Financial Times, citând diplomați europeni care au vizitat Adunarea Generală a ONU la New York. Potrivit acestora, a existat o „schimbare tangibilă” în tonul și conținutul discuțiilor despre o potențială înțelegere. În special, ei remarcă o mai mare deschidere a oficialilor de la Kiev atunci când discută despre posibilitatea unui acord de încetare a focului, chiar atâta timp cât trupele ruse rămân pe teritoriul Ucrainei.

Continuarea aici

content-image

UPDATE – Prima şi singura dezbatere a candidaţilor la funcţia de vicepreşedinte al SUA – Tim Walz, faţă în faţă cu JD Vance – Şi-au strâns mâna la început / Vance a început cu o notă personală – VIDEO

Armata israeliană loveşte ţinte Hezbollah în Beirut