Percheziții într-un dosar de delapidare la o instituție publică, la o societate comercială și la domiciliul unor persoane fizice

„Bărbatul faţă de care a fost dispusă măsura reţinerii a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi( miercuri n.red.) procurorul să dispună măsuri în consecinţă” a spus Florin Meteş.

Conform sursei citate, poliţiştii au efectuat cele 6 percheziţii domiciliare la sediul unei unităţi teritoriale, sediul unei societăţi comerciale precum şi la patru imobile, din Poienile de sub Munte, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de delapidare, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

În urma percheziţiilor de la locaţiile vizate, au fost ridicate mai multe înscrisuri care pot servi la probarea activităţii infracţionale şi au fost executate 9 mandate de aducere.

Concomitent, a fost organizată o acţiune în sistem integrat pe raza localităţilor Poienile de sub Munte, Leordina şi Sighetu Marmaţiei. În cadrul activităţilor au fost legitimate 147 de persoane şi au fost verificate 11 autoturisme.

De asemenea, poliţiştii au verificat 18 dosare electronice de supraveghere, o persoană aflată în arest la domiciliu, cinci deţinători de arme, iar în cadrul unităţilor şcolare s-au efectuat activităţi preventive.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 40 000 de lei şi au fost confiscate 204 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană.

Domenech îl acuză pe Griezmann că a „abandonat echipa Franţei” prin retragerea din prima reprezentativă

Motociclist de 18 ani, decedat după ce un șofer de 71 de ani nu i-a acordat prioritate