Fotbal: Florinel Coman a furnizat două pase de gol în meciul câştigat de Al-Gharafa, în Liga Campionilor Asiei

Atacantul român a furnizat două pase de gol în meciul pe care echipa qatariană Al-Gharafa l-a câştigat contra deţinătoarei trofeului, Al Ain, marţi seara, pe teren propriu, în Conferinţa de Vest a Ligii Campionilor Asiei la fotbal.

Coman a oferit assist-uri la golurile reuşite de senegalezul Seydou Sano (73) şi de algerianul Yacine Brahimi (76), după ce atacantul spaniol Joselu reuşise o dublă (45+2, 48).

Pentru echipa din Emiratele Arabe Unite au înscris paraguayanul Kaku (56 – penalty) şi marocanul Soufiane Rahimi (66).

Internaţionalul român a fost înlocuit în minutul 90+3.

Echipa saudită Al Hilal, multiplă campioană a Asiei, a surclasat formaţia irakiană Al-Shorta cu 5-0. Michael Leonardo, Aleksandar Mitrovic, Salem Al-Dawsari, Nasser Al-Dawsari şi Mohammed Kanno au marcat golurile în meciul de la Riad.

Echipele saudite Al-Hilal şi Al-Ahli sunt singurele cu maximum de puncte după două etape (şase), Al-Gharafa se află pe locul 7 (3 puncte), iar Al-Ain pe 10 (1 punct). Primele opt clasate se vor califica în optimile de finală.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: www.agerpres.ro

Coco Gauff, în sferturi la Beijing (WTA)

Ciolacu: Alocăm azi fonduri suplimentare pentru a ajuta peste 230.000 de fermieri ale căror culturi au fost afectate de secetă / 2 miliarde de lei, pentru PNDL şi Anghel Saligny / 560 de milioane de lei, către CJ-uri şi consilii locale