Cei mai puternici oameni din Israel amenință: Trebuie să profităm și să distrugem regimul Iranului

Naftali Bennett spune că Israelul are „cea mai mare oportunitate din ultimii 50 de ani de a schimba fața Orientului Mijlociu” și că, odată cu „paralizarea” Hamas și Hezbollah, Iranul este expus.

„Conducerea Iranului a făcut o greșeală teribilă”, a scris el pe X.

„Trebuie să acționăm acum pentru a distruge programul nuclear al Iranului, instalațiile sale energetice centrale și pentru a paraliza mortal acest regim terorist”, adaugă Bennett.

Premierul Israelului a declarat că Iranul va suferi pentru atacul său de marți seara. „Iranul a făcut o mare greșeală în seara aceasta – și va plăti pentru asta”, a declarat Benjamin Netanyahu, citat de Sky News.

„Există, de asemenea, o mână deliberată și criminală în spatele acestui atac – ea vine de la Teheran.

„Ne vom ține de regula pe care am stabilit-o: oricine ne atacă – îl vom ataca”.

El a adăugat că atacul a „eșuat”, în contextul în care Teheranul a afirmat că aproximativ 90% dintre rachete și-au găsit țintele.

Rapoartele de la fața locului și informațiile venite din SUA sugerează că marea majoritate a rachetelor au fost interceptate cu succes – iar Israelul nu a raportat încă pagube, răniți sau morți.

Oficialii israelieni au promis deja un „răspuns dureros” împotriva inamicului său, purtătorul de cuvânt al IDF afirmând că răspunsul va veni într-o manieră și la un moment ales de ei.

Uraganul Helene: Cel puţin 155 de persoane au murit – Joe Biden şi Kamala Harris vor vizita zonele afectate

Cum recunoști o mașină second-hand care a fost inundată