Tenis: Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Beijing (ATP)

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz (3 ATP, favorit nr. 2) a câştigat miercuri trofeul turneului ATP 500 de la Beijing, dotat cu premii totale de 3.720.165 de dolari, după ce l-a învins în finală, în trei seturi, 6-7 (6/8), 6-4, 7-6 (7/3), pe italianul Jannik Sinner, lider ATP, principal favorit şi deţinătorul titlului.

Alcaraz s-a impus la capătul unui meci de aproape trei ore şi jumătate, în care a reuşit 6 aşi şi a comis două duble greşeli, italianul având acelaşi număr de aşi, dar comiţând 4 duble greşeli.

Spaniolul, câştigător în acest an al turneelor de Mare Şlem de la Roland Garros şi Wimbledon, a obţinut în capitala Chinei al 16-lea trofeu al carierei la doar 21 de ani, în faţa unui adversar care a câştigat şase finale disputate în 2024.

A fost cea de-a zecea confruntare între Sinner şi Alcaraz, spaniolul conducând acum cu 6-4. Ultimul meci dintre cei doi a avut loc în acest an, la Roland Garros, în semifinale, când Alcaraz s-a impus cu 2-6, 6-3, 3-6, 6-4, 6-3. AGERPRES/(AS- editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Una dintre cele mai bogate familii din Israel vrea să-și extindă afacerea din România

Alertă în magazinele Kaufland: Cumpărătorii trebuie să returneze urgent două produse în care a fost găsită bacteria Listeria monocytogenes