UPDATE Dâmboviţa: Şoferul de autocar prins băut a fost reţinut; avea alcoolemie depistată de 3,61g/l alcool în sânge

Şoferul de autocar prins băut în trafic, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce alcoolemia stabilită de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Dâmboviţa a fost de 3,61g/l alcool în sânge, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.


 

Dâmboviţa: Şoferul de autocar prins băut a fost reţinut; avea alcoolemie depistată de 3,61g/l alcool în sânge

 

Şoferul de autocar prins băut în trafic, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce alcoolemia stabilită de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Dâmboviţa a fost de 3,61g/l alcool în sânge, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

În momentul depistării în trafic, în autocar erau pasageri. Şoferul a fost depistat pe A1 şi oprit de poliţişti pe un drum comunal, breteaua de legătură a autostrăzii.

„Astăzi, 2 octombrie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, au dispus reţinerea bărbatului, de 50 de ani, din judeţul Argeş, care, la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 17,57, ar fi fost depistat pe A1, pe sensul de mers Bucureşti către Piteşti, în timp ce ar fi condus un autocar în care se aflau pasageri, deşi s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din buletinul de analiză toxicologică transmis de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Dâmboviţa a rezultat prezenţa în organism a alcoolului, respectiv 3,61 g/l alcool în sânge (proba I) şi 3,25 g/l alcool în sânge (proba II).

Pe parcursul zilei de joi, bărbatul va fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

 

Dâmboviţa: Şofer de autocar prins băut în trafic

 

Un şofer de autocar a fost prins băut în trafic, pe un drum comunal din localitatea Olteni, informează, miercuri, IPJ Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Petreşti au oprit pentru control, pe drumul comunal 75, în localitatea Olteni, un autocar condus de un bărbat, de 50 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar cercetările în acest caz continuă. AGERPRES/(AS-Cornelia Dumitru, editori: Antonia Niţă, Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)

 

* UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării ştirilor pe fluxul agenţiei.

Sursa: www.agerpres.ro

Victorie pentru Simona Halep, după 778 de zile! Fostul lider WTA este în turul doi la Hong Kong

Adrian Câciu anunță termenul limită pentru tranșa trei de plată din PNRR: Vor fi decizii politice