Adrian Câciu anunță termenul limită pentru tranșa trei de plată din PNRR: Vor fi decizii politice

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a fost întrebat dacă România a primit răspuns de la Comisia Europeană cu privire la cererea numărul trei de plată din PNRR şi dacă pierdem sau nu bani.

”Cu siguranţă, în momentul în care vom avea acest răspuns îl vom comunica. Eu sunt convins că îl veţi avea live şi dumneavoastră; de regulă, presa l-a aflat înaintea României. Dar, atunci când vom avea ceva de comunicat pe această temă, o să comunicăm, evident. Pentru că am anunţat, de altfel, că sunt trei jaloane care au rămas în discuţie cu Comisia Europeană, ne aşteptăm acolo la o plată parţială. Vom avea şase luni la dispoziţie privind reglementarea acelor probleme şi, evident, însoţite de decizii politice”, a precizat ministrul Adrian Câciu.

Ministrul a subliniat că nu au primit încă răspunsul Comisiei.

”Aşteptăm această informare, acest răspuns, această scrisoare oficială, cel mai probabil că o vom avea săptămâna viitoare, dar nu aş vrea să anticipez”, a completat el.

 

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

UPDATE Dâmboviţa: Şoferul de autocar prins băut a fost reţinut; avea alcoolemie depistată de 3,61g/l alcool în sânge

Ali Khamenei l-ar fi avertizat pe Hassan Nasrallah că va fi ucis – Temeri cu privire la o infiltrare israeliană la vârful puterii de la Teheran