FOTO Un șofer băut a făcut praf mai multe mașini în București: S-a înfipt, într-un final, în zidul unei case

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a făcut prăpăd pe o stradă din București. Acesta s-a urcat băut la volan si a avariat mai multe autoturisme.

„Astăzi, în jurul orei 16.50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe Str. Garoafei, sectorul 5.

Ajunși la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că au fost implicate 2 autovehicule (un autovehicul în mișcare, unul staționat), iar în urma accidentului de circulație au rezultat pagube materiale, precum și avarierea unui perete de beton.

Conducătorul autovehiculului aflat în mișcare a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Biroul Accidente Ușoare pentru soluționarea accidentului.

Totodată, la fața locului, mai multe persoane au sesizat ca le-ar fi fost avariate autovehiculele în proximitatea zonei respective. Aceștia au fost îndrumați să se deplaseze la Biroul Accidente Ușoare.

În continuare se efectuează verificări, urmând a se stabili numărul autovehiculelor implicate”, anunță Brigada Rutieră.

content-image

Sursa: www.stiripesurse.ro

Conference League: Înfrângere pentru Marco Dulca. Rezultatele zilei de miercuri

Patru bărbaţi, reţinuţi după ce au fost implicaţi într-o altercaţie, într-un magazin de panificaţie/ La unul dintre ei a fost găsit şi un pistol de airsoft