Adin Cojocaru, după ce a fost reales preşedinte al FRV – În noul mandat va fi şi mai mult de muncă

„Rezultatele echipelor naţionale din mandatul meu anterior au fost de bun augur şi bineînţeles că au contat. Însă sunt şi proiecte care vor fi continuate pentru că nu poţi să rezolvi tot ce ţi-ai propus în primii patru ani. Eu mă bucur că lumea a apreciat munca mea şi a întregii echipe de la federaţie. În noul mandat va fi şi mai mult de muncă. Asta pentru că anul viitor participăm la un Campionat Mondial (masculin), iar în 2026 vom organiza o grupă de Campionat European (masculin). Am mai trecut prin aceste faze aşa că putem spune că avem experienţă în organizarea unor asemenea competiţii”, a spus el.

„Acum îmi doresc ca în primul rând să reaşezăm comisiile, ele trebuie să îşi înceapă activitatea şi trebuie să stabilim care sunt obiectivele şi regulile lor. Apoi Consiliul Director va începe să aplice noile strategii pentru a realiza tot ceea ce ne propunem în următorii ani”, a adăugat Adin Cojocaru.

Acesta s-a arătat surprins de faptul că în cursa pentru funcţia de preşedinte a concurat singur după ce managerul secţiei de volei din cadrul CS Rapid, Marian Ştefan, şi-a retras candidatura chiar înaintea votării.

„Nu mă aşteptam ca Marian Ştefan să renunţe la candidatura la preşedinte. A fost o surpriză şi pentru mine că dumnealui s-a retras din cursă. Însă, până la urmă, asta e decizia fiecăruia”, a explicat preşedintele.

Adin Cojocaru a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Volei în cadrul alegerilor care au avut loc, miercuri, în Adunarea Generală Ordinară desfăşurată la Centrul Expoziţional Romexpo (Sala Madgearu) din Capitală.

Pentru preşedintele în exerciţiu, acesta este al doilea mandat, el fiind votat, miercuri, de 148 din cei 149 membri afiliaţi prezenţi, un club abţinându-se.

Cojocaru l-a avut drept contracandidat pe Marian Ştefan, manager al secţiei de volei din cadrul CS Rapid, care însă s-a retras din cursă înaintea începerii votării.

În cadrul Adunării Generale, s-au ales şi cei doi vicepreşedinţi, Mihai Duţă obţinând 82 de voturi, iar Iulian Pîslaru 75. Alţi doi candidaţi, Marian Ştefan şi Cristina Pîrv au primit fiecare câte 61 de voturi.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Mijlocaşul Matheus Nunes (Manchester City), reţinut pentru scurt timp pentru tâlhărie

Înfrângere pentru Marco Dulca – Rezultatele zilei de miercuri