Mihai Lixandru (FCSB) – Cred că putem repeta meciul bun din prima etapă şi cu PAOK

„Ne aşteptăm la o atmosferă incendiară din partea suporterilor greci, dar suntem pregătiţi, ştim că asta o să urmeze. E o motivaţie în plus pentru noi, ne place să jucăm pe astfel de stadioane. I-am analizat pe cei de la PAOK, sunt o echipă bună, ştiam că au jucători talentaţi, este normal, suntem în Europa League. Nu ne aşteptam să întâlnim o echipă uşor de învins. Suntem optimişti, antrenorul ne-a prezentat punctele lor forte, dar şi pe cele la care putem fi şi noi periculoşi. Mâine ne gândim să câştigăm şi credem cu adevărat în şansele noastre, mai ales după primul meci, în care am făcut un joc bun. Cred că îlputem repeta”, a declarat Lixandru.

„I-am analizat foarte bine. Nu au cu ce să ne surprindă. Nouă ne plac meciurile tari, cu greutate, cu importanţă, cu presiune, şi mâine avem un astfel de meci. Abia aşteptăm să ne testăm puterile şi să vedem la ce nivel suntem. PAOK a avut două înfrângeri, noi două victorii în ultimele meciuri, venim cu un moral bun şi vrem să păstrăm această linie a victoriilor. Avem încredere că vom începe să câştigăm meci de meci şi nu ne este teamă deloc”, a adăugat jucătorul echipei bucureştene.

Meciul dintre PAOK Salonic şi FCSB, din Europa League, va avea loc joi, de la ora 22:00, pe Stadionul Toumba din Salonic.

În prima etapă, campioana Greciei a fost învinsă de Galatasaray cu 3-1, la Istanbul, iar FCSB a dispus de echipa letonă RFS cu 4-1, la Bucureşti.

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Joe Biden taie entuziasmul Israelului: președintele SUA nu sprijină un atac vehiculat în Iran (hartă)

AEP: 18.994.290 cetăţeni cu drept de vot – înscrişi în Registrul electoral la sfârşitul lunii septembrie