O statuie a lui Donald Trump dezbrăcat, considerată „deplorabilă” de republicani

O marionetă de 13 metri înălţime cu chipul unui Donald Trump complet dezbrăcat a fost instalată la sfârşitul săptămânii trecute în apropiere de Las Vegas, pe marginea autostrăzii Interstate 15 din Nevada.

Nudul, intitulat „Crooked and Obscene”, este menit să îi facă pe oameni să se gândească la „transparenţa – sau lipsa ei – în politică”, potrivit organizatorilor, citaţi de The Wrap.

Partidul Republican din Nevada a condamnat ferm statuia „deplorabilă” care îl înfăţişează pe candidatul său pentru Casa Albă.

„În timp ce familiile trec prin Las Vegas, ele sunt obligate să vadă această păpuşă ofensatoare, concepută în mod intenţionat pentru a şoca mai degrabă decât pentru a se angaja într-un dialog constructiv”, au spus republicanii.
„Democraţii, în special Kamala Harris, continuă să prioritizeze valoarea şocului în detrimentul substanţei”, au mai spus ei.

Statuia urma să fie îndepărtată în seara zilei de luni, potrivit canalului britanic SkyNews, înainte de a fi mutată pentru un tur al statelor-cheie ale alegerilor prezidenţiale din SUA. Nevada este unul dintre „statele cruciale”, indecise şi disputate între democraţi şi republicani. În 2020, Joe Biden a ieşit cu greu învingător în Nevada, cu 50,1% din voturi.

Aceasta nu este prima dată când o reprezentare nud a lui Donald Trump apare în campanie. În 2016, cinci statui ale acestuia au apărut în locuri publice din Los Angeles, San Francisco, New York, Seattle şi Cleveland.

Surse: UE are suficient sprijin pentru a impune tarife pentru importurile de vehicule electrice din China

Șeful Statului Major al IDF avertizează: Israelul are capacitatea de a lovi orice țintă din Orientul Mijlociu