Fotbal: Atletico Madrid, sancţionat cu închiderea parţială a stadionului după derby-ul cu Real Madrid

Clubul de fotbal Atletico Madrid a primit o sancţiune cu închiderea parţială a stadionului Metropolitano pentru trei meciuri, din cauza incidentelor provocate de suporterii săi la meciul derby cu Real Madrid (1-1) de duminica trecută, în care au provocat întreruperea jocului, transmite AFP.

Comisia de disciplină a Federaţiei spaniole de fotbal a impus închiderea pentru trei meciuri a unui sector din stadion din care anumiţi fani au aruncat cu diverse obiecte spre portarul Thibaut Courtois, ceea ce a determinat arbitrul să suspende temporar meciul timp de 15 minute.

Atletico a primit şi o amendă de 45.000 de euro pentru aceste incidente, considerate acţiuni foarte grave care afectează imaginea sportului spaniol.

Luni, Atletico a suspendat pe viaţă un suporter de la meciurile sale după ce a fost identificat pe camerele video că a aruncat cu obiecte în teren şi colaborează cu autorităţile pentru identificarea restului de persoane implicare în incident. AGERPRES/(AS/autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

Avansul Tesla pe piața mașinilor electrice începe să se ‘topească’

Fotbal: Real Madrid şi Bayern Munchen au pierdut în deplasare în Liga Campionilor