Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner, în acelaşi avion privat în drumul spre Shanghai – FOTO

După duelul epic de miercuri, din finala ATP 500 de la Beijing, câştigată de Carlos Alcaraz în faţa lui Jannik Sinner, cei doi jucători au călătorit cu acelaşi avion spre Shanghai, pentru turneul de Masters 1000.

Simone Vagnozzi, unul dintre antrenorii lui Jannik Sinner, a postat pe contul său de Instagram o fotografie din interiorul avionului privat. În prim plan sunt italianul şi membrii staff-ului său.

În al doilea sunt Juan-Carlos Ferrero şi echipa lui Carlos Alcaraz, zâmbitori în timp ce ridică două degete în formă de „V”.

Spaniolul Carlos Alcaraz şi-a continuat anul perfect împotriva marelui său rival Jannik Sinner cu o victorie captivantă în finala de miercuri, de la China Open.

Spaniolul s-a impus cu 6-7(6), 6-4, 7-6(3) în faţa lui Sinner, numărul unu mondial, şi a câştigat titlul la turneul ATP 500 de la Beijing.

În februarie, Rafael Nadal şi Novak Djokovici s-au aflat în acelaşi avion comercial cu destinaţia Statele Unite. Eternii rivali urmau să participe la Masters 1000 de la Indian Wells.

 

Constanţa: Bărbat reţinut după ce le-a ameninţat pe mama şi pe soţia sa şi a provocat distrugeri la maşina partenerei sale

Administraţia Fondului pentru Mediu: Înscrierile pentru Regiunea Sud-Muntenia în Programul Casa Verde Fotovoltaice, încheiate / Bugetul de 321 de milioane de lei, rezervat prin înscrierea a 10.700 de persoane