FRF anunţă înfiinţarea unei comisii de normalizare pentru continuarea activităţii fotbalistice la nivelul municipiului Bucureşti

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis, joi, înfiinţarea unei comisii în vederea gestionării situaţiei la nivelul municipiului Bucureşti şi reorganizării activităţii fotbalistice.

Având în vedere hotărârea pronunţată în dosarul 21229/303/2022, în data de 26 septembrie 2024, prin Sentinţa civilă nr. 2918A, care a dispus radierea Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti din Registrul Asociaţiilor ţinut de instanţă, Federaţia Română de Fotbal anunţă că a decis să intervină pentru a asigura continuitatea activităţii fotbalistice în Capitală.

Asfel, FRF a decis, printr-o hotărâre a Comitetului de Urgenţă, înfiinţarea unei comisii de normalizare a situaţiei fotbalistice la nivelul municipiului Bucureşti. Această comisie va avea rolul de a asigura desfăşurarea în condiţii de normalitate a competiţiilor şi de a organiza activitatea fotbalistică sub o nouă entitate, respectând principiile de bună guvernanţă.

Componenţa nominală a comisiei este următoarea:

Cristian Petrean – Preşedinte AJF Hunedoara

Cristian Petropulos – Preşedinte AJF Alba

Mihai Andrieş – Manager administrarea digitală a competiţiilor în cadrul FRF

Dan Mihai – Avocat, fondator Mihai & Co Business Lawyers

FRF subliniază importanţa acestei acţiuni, având în vedere cele 786 de echipe care activează la nivelul municipiului Bucureşti şi care necesită suport pentru continuarea activităţii fotbalistice în condiţii optime.

UPDATE – Constanţa: Bărbat, arestat preventiv după ce le-a ameninţat pe mama şi pe soţia sa şi a distrus cu un topor maşina partenerei sale

Ialomiţa: 17 persoane, duse la audieri în urma percheziţiilor din Ţăndărei; 47 de săbii şi mai multe arme – ridicate