Mihail Hodorkovski a șters postarea în care îl ataca pe Mircea Geoană

Fostul oligarh rus Mihail Hodorkovski și-a sters postarea de pe platforma X referitoare la Mircea Geoană. Hodorkovski nu a oferit nicio explicație pentru gestul său.

„Vă spun cu toată seriozitatea, acest tip de kompromat, generat și condus de la Moscova, este o operațiune de dezinformare care face parte din arsenalul de război hibrid pe care Federația Rusă îl declanșează împotriva democrațiilor occidentale (…)

Este o linie roșie, cu privire la modul în care aici în România știm să discernem între compromitere, defăimare și operațiuni de linșaj și ceea ce înseamnă o campanie electorală (…) Trebuie să fie investigată până la ultimul detaliu operațiunea de compromitere a unui fost oficial NATO”, a susținut Mircea Geoană.

Vezi și: Mircea Geoană, reacție la ancheta care îl leagă de Kremlin: Există o linie roșie

content-image

Echipa lui Navalny l-a acuzat pe Khodorkovsky, cândva cel mai bogat om din Rusia, care a petrecut 10 ani în închisoare după ce s-a certat cu Putin, că era la curent cu presupusele infracțiuni ale lui Nevzlin înainte ca acestea să devină publice, relatează The Guardian.

Khodorkovsky a zburat luni la Varșovia și s-a întâlnit cu procurorii polonezi pentru a le împărtăși propriile informații despre caz.

Într-un interviu acordat miercuri, Khodorkovsky a declarat că încă mai crede că dovezile au fost probabil falsificate de autoritățile ruse.

De asemenea, el a sugerat că partea cea mai puțin plauzibilă a acuzațiilor nu este că Nevzlin ar fi putut, teoretic, să ordone atacul, ci că ar fi fost suficient de neîndemânatic pentru a lăsa o urmă de dovezi. „Sunt lucruri în care poți crede, deși ar fi o idioțenie și greu de înțeles de ce. Dar apoi sunt lucruri în care este absolut imposibil să crezi”, a spus el.

Sursa: www.stiripesurse.ro

David Popovici oferă echipamentul de pe podium de la JO în cadrul unei campanii pentru ca 11 copii cu dizabilităţi să aibă o casă nouă: “Mi-e jenă doar să înot” / “Îmi place să fiu numit nu fenomen, ci omul David” / Îndemnul sportivului pentru oameni

De la Insula Iubirii la Insula Plângerii! O fostă concurentă face acuzații grave la adresa prezentatorului Radu Vâlcan