Meciul PAOK – FCSB: Charalambous – Este un rezultat mare pentru noi. Diferenţa a fost făcută de atitudinea, concentrarea şi disciplina arătate de jucători

Tehnicianul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat joi seară, după meciul cu PAOK Salonic, scor 1-0, că îşi felicită jucătorii, el precizând că diferenţa a fost făcută de atitudinea, concentrarea şi disciplina arătate de ei.

“În primul rând îi felicit pe jucătorii mei, au făcut o treabă foarte bună astăzi. PAOK este un adversar foarte puternic. Jucătorii au arătat disciplină, încredere. Am înscris un gol întrun moment crucial, apoi a trebuit să apărăm rezultatul după accidentări, eliminare… Au făcut totul excelent pentru menţinea rezultatului. Este un rezultat mare pentru noi.  A fost una dintre cele mai dificile victorii. Diferenţa a fost făcută de atitudinea, concentrarea şi disciplina arătate de jucători”, a spus Charalambous în conferinţa de presă de după meci.

Echipa FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia greacă PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, într-un meci din Liga Europa. Bucureştenii sunt pe locul 4 în clasament.

 

Fotbal: FCSB, Lazio, Lyon, Tottenham şi Anderlecht, singurele echipe cu punctaj maxim în Europa League

David Popovici oferă echipamentul de pe podium de la JO în cadrul unei campanii pentru ca 11 copii cu dizabilităţi să aibă o casă nouă: Mi-e jenă doar să înot