Cinci persoane, reţinute în urma raziei din Caşolţ

„În dimineaţa de 3 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu au desfăşurat o amplă acţiune de tip ‘Razie’, în localitatea Caşolţ, cu scopul creşterii gradului de ordine şi siguranţă publică, dar şi pentru continuarea cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de tulburare gravă a ordinii şi liniştii publice, lovirea sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere. Au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere şi au fost reţinute 5 persoane”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, economic, arme, explozivi şi substanţe periculoase, dar şi echipaje canine şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Sibiu.

„Poliţiştii au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.985 de lei. Au fost sancţionate abateri de la normele de convieţuire socială, 3, de la normele rutiere, 5, dar şi din sfera economică, 2. În baza probatoriului administrat în cauza penală amintită, cinci localnici, cu vârste cuprinse între 25 şi 53 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. În urma celor 4 percheziţii efectuate la domiciliile celor cinci persoane, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile şi obiecte contondente”, informează IPJ.

Reţinerile s-au făcut după ce patru persoane, între care şi o fetiţă în vârstă de 11 ani, au fost transportate sâmbătă seara, cu răni, la două spitale din municipiul Sibiu, în urma unei agresiuni care a avut loc în Caşolţ, a anunţat Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Rusia afirmă că actuala confruntare cu Occidentul este fără precedent în istorie. O greşeală ar putea duce la catastrofă, avertizează Serghei Riabkov

Cum ar putea submina Arabia Saudită efortul de război al Rusiei