VIDEO Premierul moldovean, despre fenomenul fără precedent prin care Rusia încearcă să schimbe soarta alegerilor din Republica Moldova: Vor fi pedepsiți

„Procurorii împreună cu procurorii și poliția și cu celelalte servicii din Republica Moldova au oferit toate informațiile în ceea ce privește această rețea finanțată de Kremlin să deturneze guvernarea democratică și parcursul de dezvoltare și al R. Moldova. Toți acesști cetățeni urmează să fie pedepsiți conform legii.

Din câte știu eu deja s-a purces la amendarea cu peste 35.000 lei a celor care au acceptat să facă parte din această schemă criminală”, a declarat premierul Dorin Recean.

Citește și: Anchetă incendiară peste Prut: Kremlinul cumpără voturi la alegerile prezidențiale din Republica Moldova (poliție)

„Este important nu doar să fie câștigător votul la referendum, dar și să avem un câștig cu un scor mare, pentru că referendumul este și un exercițiu de unitate națională prin care cetățenii își exprimă voința și dorința”, a mai spus premierul moldovean referitor la referendumul care are loc în aceeași zi cu alegerile prezidențiale (20 octombrie), prin care cetățenii Republicii Moldova sunt chemați să se pronunțe dacă vor ca viitorul țării lor să fie alături de democrațiile europene.

 

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Premierul Ciolacu promite sprijin financiar pentru Mitropolia Basarabiei

Şofer prins când circula cu 213 kilometri la oră pe un drum naţional / A fost amendat şi i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile