Atacuri israeliene în Liban – Serii de explozii raportate sâmbătă dimineaţă în sudul Beirutului, după ce armata Israeliană a emis ordine de evacuare /Un lider al aripii armate a Hamas şi membri ai familiei, ucişi într-un atac vizând o tabără de refugiaţi

O serie de explozii puternice s-au auzit în sudul capitalei libaneze Beirut la primele ore ale zilei de sâmbătă, în urma atacurilor aeriene israeliene, relatează The Guardian. De asemenea, un lider al aripii armate ba Hamas a fost ucis, relatează The Guardian.

 Armata israeliană a emis anterior ordine de evacuare pentru părţi din suburbiile de sud ale capitalei Libanului. Prima alertă a avertizat locuitorii dintr-o clădire din cartierul Burj al-Barajneh, iar a doua într-o clădire din cartierul Choueifat. A treia alertă a menţionat clădiri din Haret Hreik, precum şi Burj al-Barajneh.

Imaginile distribuite de agenţiile de presă arată fum care se ridică peste Dahieh, aproape de aeroport.

 

Saeed Atallah , un lider al aripii armate a Hamas, brigăzile al-Qassam, a fost ucis împreună cu trei membri ai familiei într-un atac israelian asupra unei tabere de refugiaţi palestinieni din oraşul Tripoli , din nordul Libanului, a informat sâmbătă presa afiliată Hamas.

 

Dacia se luptă să-și mențină supremația – Reduceri importante de prețuri la Duster și Spring, în premieră

Zgomote puternice, comparate cu focuri de armă sau mașini care funcționează defectuos, au fost raportate pe tot globul. Fenomenul nu poate fi explicat