VIDEO Ciolacu, după depunerea candidaturii la BEC: Președintele României trebuie să dea explicații când se duce în deplasări

 

„În ultimii 20 de ani, am avut 17 guverne. Acesta a fost modul de abordare a foștilor președinți ca să poată să își conserve puterea și să exercita o putere mai mare au preferat acest lucru în detrimentul românilor și a României.

Cred că a venit momentul să privim cu responsabilitate acestă funcție și demnitate. Vin în fața dvs. cu un plan politic, un crez politic și cu un crez moral.

Știți că peste 5 milioane de români au preferat să părăsească România. Am un crez politic de a uni, mai ales prin ceea ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani.

Acea perioadă în care președintele dezbină trebuie să ia sfârșit. Nu putem realiza acest lucru decât împărțind puterea. Nu poți să ai un crez politic de a uni daca nu ai capacitatea de a împărți puterea.

Eu cred că preșdintele trebuie să dea explicații când se duce în deplasări, ce a obținut din aceste deplasări și să spuncă care au fost costurile și câștigurile acelei deplasări”, a declarat Marcel Ciolacu.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Fotbal: Napoli şi Verona, victorii în etapa a 7-a din Serie A

Un olandez riscă 10 ani de închisoare în Rusia, fiind acuzat pentru ‘violenţă împotriva unui ofiţer de poliţie’