Grav accident rutier, sâmbătă după amiază, pe Valea Oltului. O tânără a murit, cinci persoane au fost rănite, două fiind în stare gravă

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă după amiază, pe drumul naţional 7 – Valea Oltului, în judeţul Vâlcea. O tânără a murit, iar cinci persoane au fost rănite, două grav, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 16:00, pe DN7, la kilometrul 221 +400 de metri, în localitatea Racoviţa din judeţul Vâlcea, unde un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit violent. „Din păcate, în urma coliziunii, a rezultat decesul unei pasagere din autoturism în vârstă de 25 de ani, din judeţul Argeş, rănirea gravă a conducătorului auto, precum şi rănirea gravă a unui alt pasager din autoturism”, transmite Poliţia Vâlcea.

Potrivit ISU Vâlcea, în evenimentul rutier au fost implicate şase persoane, între care un copil. Celelalte trei victime se aflau în autoutilitară. La faţa locului au intervenit echipaje medicale din judeţele Vâlcea şi Sibiu.

În urma accidentului, poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care acesta s-a produs.

Mii de persoane au mărşăluit la Londra în semn de sprijin pentru Gaza, la un an de la 7 octombrie 2023 – VIDEO

Fotbal: Espanyol Barcelona a învins pe Mallorca, în La Liga