Curtea Constituţională a României a admis contestaţia depusă privind candidatura Dianei Şoşoacă la alegerile prezidenţiale – SURSE

Curtea Constituţională a României a admis, sâmbătă, contestaţia depusă privind candidatura Dianei Şoşoacă la alegerile prezidenţiale, au precizat surse oficiale pentru News.ro. Curtea a intrat, sâmbătă, în şedinţă pentru a analiza cele şapte contestaţii depuse la candidaturile pentru alegerea preşedintelui României.

Potrivit surselor, CCR a admis contestaţia depusă care vizează candidatura Dianei Şoşoacă la alegerile prezidenţiale.

Diana Şoşoacă a aflat despre respingerea candidaturii sale în timp ce se afla într-o transmisiune live alături de europarlamentarul Luis Lazarus, pe pagina acestuia, de la un jurnalist care a sunat-o.

Ea a declarat că este inacceptabil aşa ceva şi că nu a fost informată. 

CCR a primit două contestaţii pe numele Dianei Iovanovici-Şoşoacă. O contestaţie este semnată de Bellantoni Amalia, iar cea de-a doua, de Ursa Mihai Gheorghe. 

Curtea Constituţională a României anunţă, sâmbătă, că s-au depus 7 contestaţii care vizează candidaturile lui Mircea Geoană, Diana Şoşoacă, Nicolae Ciucă, Kelemen Hunor şi Ludovic Orban. O persoană a contestat respingerea candidaturii lui Miron Cozma la prezidenţiale, aceeaşi persoană contestând candidatura lui Kelemen Hunor, liderul UDMR.

 

Handbal feminin: Gloria Bistriţa, a treia înfrângere consecutivă în Liga Campionilor, în deplasare, cu FTC Budapesta

Superliga: Unirea Slobozia – Universitatea Cluj 2-2