Lupte sângeroase în Orientul Mijlociu: Hezbollah anunță uciderea a cel puțin 25 de soldați israelieni, în timp ce forțele IDF fac prăpăd în nordul Gazei

Conform declarațiilor oficiale ale armatei israeliene, până acum, nouă dintre soldații săi au fost confirmați ca fiind uciși în confruntările cu luptătorii Hezbollah.

În același timp, armata israeliană susține că a omorât 250 de luptători Hezbollah în timpul acestor operațiuni militare.

content-image

Cel puțin 11 persoane au fost ucise într-o serie de atacuri israeliene asupra nordului Fâșiei Gaza, sâmbătă, a declarat Apărarea Civilă, adăugând că mai multe persoane au fost prinse sub dărâmături, informează Al Jazeera.

„Echipajele noastre sunt incapabile să facă față numărului mare de locuințe vizate de ocupația israeliană în această noapte, în nordul Fâșiei Gaza”, a declarat Apărarea Civilă din Gaza pe canalul său Telegram.

„Există încă persoane prinse sub dărâmăturile acestor case, iar echipajele nu se pot ocupa de ele din cauza bombardamentelor simultane și a lipsei de echipamente de salvare”, a adăugat aceasta.

Armata israeliană a lovit Beit Hanoon, Beit Lahiya și Jabalia cu cel puțin 30 de atacuri, potrivit unui corespondent Al Jazeera, care a precizat că o astfel de intensitate nu a mai fost văzută în ultima vreme

Trump a revenit în locul tentativei de asasinat, în Pennsylvania: Nu voi ceda niciodată / La miting a fost prezent şi Elon Musk – VIDEO

Antony Blinken discută despre situația din Orientul Mijlociu cu miniștrii de externe din Franța și Qatar