Dani Carvajal a suferit trei leziuni la meciul cu Villarreal, anunţă Real Madrid

Fundaşul Dani Carvajal, accidentat la meciul câştigat de Real Madrid, scor 2-0, cu Villarreal, a suferit trei leziuni: o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, o ruptură a ligamentului colateral extern şi o ruptură a tendonului popliteu de la piciorul drept.

Fundaşul dreapta va fi supus unei intervenţii chirurgicale în zilele următoare, a anunţat, duminică, gruparea Real Madrid.

Fundaşul spaniol a suferit trei leziuni: o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, o ruptură a ligamentului colateral lateral şi o ruptură a tendonului popliteu. Fundaşul dreapta va fi supus unei intervenţii chirurgicale în zilele următoare.

De asemenea, Vinicius Junior acuză probleme cervicale. „Evoluţie în aşteptare”, a precizat Real în comunicatul său de presă referitor la internaţionalul brazilian.

Respingerea candidaturii lui Şoşoacă – Ciolacu: Hotărârea CCR pare, la prima vedere, în lipsa unei motivări, disproporţionată în raport cu principiul democratic fundamental de a alege şi de a fi ales. CCR trebuie să prezinte rapid motivarea

Satu Mare: Trei persoane, printre care un copil de un an, răniţi într-un accident