Satu Mare: Trei persoane, printre care un copil de un an, răniţi într-un accident

Trei persoane, printre care un copil de un an, au fost rănite într-un accident rutier produs duminică, în localitatea Vetiş, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un conducător auto, de 20 de ani, din Vetiş, în timp ce era angajat în depăşirea unui alt autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un copac şi răsturnându-se în afara părţii carosabile. Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, precum şi a unei femei de 20 de ani şi a unei minore de un an, pasagere ale autoturismului”, precizează IPJ.

Una dintre persoane a rămas încarcerată, fiind extrasă de către echipajul de pompieri din Satu Mare.

Poliţiştii continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. AGERPRES/(AS – autor: Gheorghe Pietrar, editor: Florin Marin, editor online: Adrian Dãdârlat)

Mobilizare în Bucureşti pentru salvarea unui bărbat care ameninţa că se aruncă de la etaj. El a căzut, dar nu a murit, fiind prins de către forţele de intervenţie – FOTO, VIDEO

Diana Șoșoacă, disperată după decizia CCR: ‘Legiunea și Căpitanul au fost omorâți de aceeași putere jidănească care a acționat și acum’