Tenis: Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au câştigat titlul în proba de dublu la Hong Kong (WTA)

Perechea română Monica Niculescu/Gabriela Ruse a câştigat titlul în proba de dublu a turneului de tenis WTA 125 de la Hong Kong, dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, duminică, după ce a învins în finală cuplul japonez Nao Hibino/Makoto Ninomiya cu 6-3, 5-7, 10-5.

Româncele s-au impus după aproape două ore de joc (1 h 54 min).

Cele două perechi s-ar putea întâlni şi la turneul final al Billie Jean King Cup, pe 14 noiembrie, la Malaga, în optimi, fază în care România şi Japonia sunt adversare.

Niponele s-au ales cu un cec de 4.300 de dolari şi 81 de puncte WTA la dublu, în timp ce Niculescu şi Ruse au fost recompensate cu un cec de 6.000 de dolari şi 125 de puncte WTA.

Pentru Niculescu şi Ruse este al doilea titlu la dublu pe care îl câştigă împreună după ce în 2021 se impuneau la Nottingham, pe iarbă, într-un turneu ITF de 100.000 de dolari.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)

Sursa: www.agerpres.ro

Gauff a învins-o pe Muchova şi a câştigat turneul de la Beijing. Este cea mai tânără campioană la China Open din ultimii 14 ani

Dosar penal pe numele lui Șoșoacă? Președintele CNCD, despre declarațiile eurodeputatei: ‘Pot să atragă în discuție o posibilă răspundere penală’