O femeie a fost tâlhărită într-un autobuz al regiei de transport Braşov. Ceilalţi pasageri i-au sărit în ajutor

O femeie a fost tâlhărită în timp ce se afla într-un autobuz al regiei de transport public din municipiul Braşov, RATBV, unde un bărbat a atacat-o, încercând să îi ia telefonul mobil. Ceilalţi pasageri au sărit în ajutorul femeii, iar agresorul a fugit, fiind prins de către un poliţist aflat în timpul liber. Agresorul a fost arestat preventiv.

Potrivit datelor făcute publice duminică de oficialii Poliţiei judeţene Braşov, incidentul a avut loc vineri, într-un un mijloc de transport în comun care circula în municipiul Braşov. 

„La data de  04 octombrie a.c., poliţiştii braşoveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în timp ce călătorea cu un mijloc de transport în comun, în municipiul Braşov, o persoană ar fi fost deposedată de telefonul mobil. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că, în timp ce călătorea cu un mijloc de transport în comun, o femeie ar fi fost bruscată şi deposedată, prin smulgere, de telefonul mobil, de către un bărbat. În cauză, ar fi intervenit şi alţi călători care l-ar fi oprit pe bărbat, telefonul mobil fiind recuperat şi predat persoanei vătămate, însă bărbatul a reuşit să fugă de la faţa locului”, informează Poliţia Braşov.
Agresorul a fost prins în scurt timp de către un poliţist din cadrul Inspectoratului Judeţean Braşov, aflat în timpul liber. 

Reprezentanţii regiei de transport public din Braşov RATBV au confirmat, duminică, pentru News.ro că incidentul a avut loc într-un autobuz al RATBV, refuzând să dea date despre traseul pe care circulă autobuzul în care s-a întâmplat incidentul. De asemenea, oficialii RATBV nu au dorit să explice cum a fost posibil ca bărbatul care a atacat-o pe femeie să părăsească autobuzul. 
După ce a fost găsit, bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi introdus în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Braşov, pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
 

Tudorel Toader: Eu, personal, cred că BEC ar trebui să respingă candudatura, pentru că decizia CCR nu e publicată dar e pronunţată şi BEC ştie că instanţa constituţională a invalidat candidatura Dianei Şoşoacă

La Liga: Girona – Athletic Bilbao 2-1; oaspeţii au ratat de trei ori de la 11 metri