Buzău: Prima căsătorie oficiată de Primăria Siriu la Cascada Caşoca

Primarul comunei Siriu, Dragoş Voicu, a oficiat duminică, în premieră, prima căsătorie în faţa Cascadei Caşoca, un punct turistic de referinţă în judeţul Buzău.

Potrivit conducerii administraţiei locale, evenimentul de duminică a fost primul din seria cununiilor civile care vor urma să fie organizate într-unul dintre cele mai vizitate puncte turistice din localitate.

„Le urăm mirilor să aibă o viaţă de poveste, aşa cum a fost evenimentul… care deschide, în mod sigur, calea ce va fi urmată de alte cupluri care vor vrea să spună ‘DA’ în cel mai frumos loc din natura binecuvântată a Siriului! Eu, ca primar, sincer mă bucur că biroul de stare civilă Siriu poate fi în zona obiectivului turistic cu cea mai mare atractivitate în ultimii patru ani, din comuna Siriu! Sperăm că şi noua lege va permite acest lucru. Din martie şi până iarna, aici, la legendara Cascadă Caşoca poposesc câteva mii de turişti, iar asfaltarea drumului de acces, în mod evident, va creşte numărul călătorilor în 2025. Să ducem vestea acestui început de octombrie 2024 către tineri şi familiile lor! Cascada Caşoca (Pruncea) – un ‘DA’ pe viaţă!”, a transmis primarul comunei Siriu, Dragoş Voicu.

Cascada Caşoca (Pruncea) se află în apropiere de Barajul Siriu, pe drumul forestier Caşoca (masivul Podu Calului), la 6 km din DN10. Cascada are o cădere de aproximativ 7-8 m. AGERPRES/(AS-autor: Florin Zafiu, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)

 

Sursa foto: Dragos Voicu/facebook.com

INS: În trimestrul II, o gospodărie a avut în medie venituri de 8.210 lei şi cheltuieli de 6.920 lei/ Nivelul cel mai scăzut al cheltuielilor medii lunare a fost pentru educaţie de 26 lei pe gospodărie, 0,6% din cheltuielile totale de consum medii lunare

Al Pacino dezvăluie că aproape a murit de Covid