Ludovic Orban: Sunt oficial în competiţia pentru alegerea preşedintelui României / Bătălia cu PSD nu va fi deloc uşoară / Când va depune formaţiunea listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, apreciază, luni, că a ”pornit cu dreptul”, după ce către Biroul Electoral Central a înregistrat candidatura sa în alegerile prezidenţiale. ”De astăzi, revenim în stradă pentru a continua dialogul direct cu cetăţenii şi pentru a îi convinge să semneze pentru candidaţii Alianţei Forţelor de Dreapta în alegerile parlamentare”, anunţă Orban.

”Am pornit cu dreptul! Sunt oficial în competiţia pentru alegerea preşedintelui României, după înregistrarea candidaturii mele de către Biroul Electoral Central. De astăzi, revenim în stradă pentru a continua dialogul direct cu cetăţenii şi pentru a îi convinge să semneze pentru candidaţii Alianţei Forţelor de Dreapta în alegerile parlamentare”, a scris, luni, pe Facebok, Ludovic Orban.

Preşedintele Forţa Dreptei anunţă că formaţiunea şi-a stabilit obiectivul de a strânge un număr de semnături cel puţin egal cu cele 350.000 strânse pentru susţinerea candidaturii sale la Preşedinţie.

Orban anunţă că, în data de 14 octombrie, vor fi depuse semnăturile la Biroul Electoral Central, iar în data de 15 octombrie listele de candidaţi la Birourile Electorale de Circumscripţie.

”Bătălia cu PSD nu va fi deloc uşoară, dar am încredere în echipa noastră şi, mai ales, în discernământul cetăţenilor români. România este ţinută pe loc de actuala coaliţie şi, pentru a putea merge înainte, este nevoie de o schimbare profundă”, a mai transmis fostul premier.

Ludovic Orban şi-a depus, sâ,bătă, candidatura la alegerile prezidenţiale. 

 

Ciclism: Românul Ede Molnar, medaliat cu bronz la Europenele de mountain bike eliminator

Un incendiu a izbucnit la un depozit de combustibili din Crimeea. Rusia susţine că a doborât 12 drone ucrainene în peninsula anexată