Giurgiu: Şoferul unei basculante, transportat la spital, după ce a acroşat cu bena un pod din municipiu

Şoferul unei autobasculante, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a fost preluat de echipajul SAJ Giurgiu şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu după ce a acroşat cu bena un pod.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această dimineaţă să intervină pe strada Răchitei, din municipiul Giurgiu după ce, în timp ce conducea o autobasculantă, un şofer a acroşat cu bena un pod. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanţă SMURD şi una SAJ. Conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Giurgiu”, se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ISU Giurgiu.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări. AGERPRES( AS- autor: Camelia Bigan, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Ciudata situație din Orientul Mijlociu: Cum ajunge Iranul să fie pierzător din orice poziție, în jocul geostrategic al țărilor arabe

Ce salarii încasează primarii din marile orașe din România. Surpriză totală în topul celor mai mari venituri