Ştefan Andreescu şi Oana Simion, campioni naţionali de seniori

Competiţia a fost găzduită de Slobozia, cu excepţia finalelor de simplu, care au avut loc la Bucureşti, din cauza vremii.

În finala masculină de simplu, Ştefan Andreescu (CSM Unirea Slobozia) l-a întrecut pe Gabriel Gheţu (CS Dinamo Bucureşti) cu 7-5, 6-3. Podiumul a fost completat de Alexandru Coman (CSA Steaua) şi de Bogdan Pavel (CSU Piteşti).

La feminin, Oana Simion (ACS Sportsin Arad) a învins-o în ultimul act pe Bianca Bărbulescu (Florin Mergea Tennis Academy), cu 7-6 (7/4), 4-6, 6-1. Sophie Isabele Jurca (CS Dinamo) a terminat pe locul al treilea, profitând de neprezentarea Ilincăi Amariei (CS Dinamo) în finala mică.

În finala de dublu feminin, echipa formată din Ilinca Amariei şi Bianca Bărbulescu a câştigat în faţa surorilor Claudia (Junior Pro Tennis) şi Simona Ogescu (CS Dinamo), cu 6-4, 6-2.

La dublu masculin, Alexandru Dumitru (CS Dinamo) şi Bogdan Pavel s-au impus în finala cu cuplul Ştefan Andreescu/Alexandru Coman, cu 7-6 (8/6), 6-7 (4/7), 10-6.

Oana Simion şi Alexandru Coman au cucerit titlul la dublu mixt, după o finală cu Irina Anghel (CSA Steaua)/Gabriel Gheţu (CS Dinamo), câştigată cu 6-4, 7-5.

Bayern Munchen, egalată in extremis de Eintracht, în Bundesliga

Premiul Nobel pentru Fiziologie sau Medicină 2024 a fost acordat cercetătorilor Victor Ambros şi Gary Ruvkun pentru „descoperirea microARN şi a rolului său în reglarea post-transcripţională a genelor”