De ce l-ar arunca Ciolacu ‘la rechini’ pe Mihai Tudose și ce calități ar împrumuta de la Klaus Iohannis

„Am inteles ca este un bun profesor de fizica. Gurile rele spun ca este un bunicel jucator de golf si nu in ultimul rand chiar stie sa taca cand e nevoie. Mi-ar placea sa stiu sa tac, cateodata imi strica vorbaria, dar nu stiu ce sa zic cu golful”, a declarat Ciolacu, rugat să spună 3 calități ale președintelui Klaus Iohannis pe care le-ar prelua și el dacă ajunge președintele României.

Întrebat dacă s-ar afla la pescuit, într-o barcă, cu Sorin Grindeanu și Mihai Tudose și începe să se clatine barca, iar rechinii dau târcoale, pe cine ar arunca în apă la rechini pentru a salva barca de la răsturnare, Ciolacu a răspuns:

„Cred ca pana la urma pe Mihai Tudose, e galagios, iti mananca sufletul. E mai mare si oricum tulbura linistea in barca si oricum nu este de acord cu ce propun eu, cu ce propune Sorin, daca nu asculti spune ca ti s-a urcat la cap. Pentru o perioada limitata de timp as aduce putina liniste in barca”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Guvernul japonez recunoaşte că a retuşat ţinute ”neglijente” în fotografii ale noului Cabinet. Premierul Shigeru Ishiba şi ministrului Apărării Gen Nakatani apăreau cu cămaşa afară din pantaloni

Marcel Ciolacu a izbucnit după decizia CCR în cazul Șoșoacă: Mi s-a spart mie în cap!