Marcel Ciolacu a izbucnit după decizia CCR în cazul Șoșoacă: Mi s-a spart mie în cap!

Ciolacu spune că totul s-a spart în capul lui

Mi s-a spart totul în cap. Eu stăteam liniștit, îmi vedeam de treaba mea. Pe mine Diana Șoșoacă nu mă încurcă. După ultimele declarații m-a speriat. Eu nu am crezut că un român poate să se exprime antisemit. Noi nu avem probleme de acest gen. După meciurile naționalei din Germania, m-am văzut cu premierul și mi-a spus că suporterii români nu au avut probleme cu nimeni,  a declarat premierul la Sosurile picante.

Parchetul General s-a autosesizat în cazul promovării de către Diana Şoşoacă a simbolurilor legionare şi antisemite, după ce Șoșoacă a acuzat că evreii i-au blocat candidatura la alegerile prezidențiale.

Vezi derapajele anti-semite ale Dianei Șoșoacă – AICIAICI și AICI.

E vorba de încălcarea articolului 5 din OUG 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Vola.ro: Zborurile spre Europa, cu până la 59% mai ieftine acum faţă de perioada verii. Compania a înregistrat o creştere de 155% a cererii de zboruri spre şi dinspre Nepal, ca urmare a numărului mare de lucrători care vin să muncească în România

VIDEO Marcel Ciolacu, răspuns șocant la o întrebare-cheie: ‘Vreți să omor pe cineva? eu o fac, dar vă dați seama că aleg pe cineva de la PNL’