VIDEO Marcel Ciolacu, răspuns șocant la o întrebare-cheie: ‘Vreți să omor pe cineva? eu o fac, dar vă dați seama că aleg pe cineva de la PNL’

„Dacă veți câștiga alegerile și veți fi obligat, ipotetic, să desemnați un premier, pe cine ați alege dintre Nicolae Ciucă, Elena Lasconi, Mircea Geoană și George Simion?“, a fost una dintre întrebările la care Marcel Ciolacu a trebuit să răspundă.

„Nicolae Ciucă, fără nicio reținere. E vorba de continuitate, de cunoașterea problemelor. Indiferent de cât ne-am alinta în această campanie electorală sau am vrea să părem dușmani de moarte, nimeni nu crede asta. Nici eu nu cred, darămite dumneavoastră. Nu suntem nici prieteni, dar nici adversari. Ne-am sfătuit în ultimii ani. Ar fi cea mai bună soluție“, a explicat liderul PSD.

Premierul a răspuns și la o întrebare venită de la telespectatori: Sunteți în 2009 și trebuie să alegeți între Băsescu și Geoană. pe cine alegeți?

„În 2009? Mircea Geoană, categoric. Era candidatul PSD, era membru al partidului, decizia era luată. Dacă mă uit acum la mandatul lui Băsescu, l-aș fi preferat atunci pe Mircea Geoană. Acum… am o altă opțiune și o altă decizie a partidului“, a subliniat Ciolacu.

 

Pe cine trimite Ciolacu la ‘Ministerul Comediei’

Încă o întrebare ‘relaxată’ a fost pe cine ar numi ministru la Ministerul Comediei, dacă ar fi ales președinte.

‘Pot să fiu și subiectiv? Lucian Romașcanu. E un om citit, se vede. Mama e profesoară de română și el este unul dintre oamenii care spun cele mai bune glume. Nu-i face față lui Alfred Simonis. Acela e un lup tânăr, mai nou apărut în politică și mai glumeț decât el. Uneori îl mai pune la punct, dar principalul rămâne Lucian’, a spus Marcel Ciolacu

O altă întrebare care l-a băgat în corzi pe premierul Ciolacu a fost legată de alegerea unei partenere de viață din clasa politică, pentru o vizită în America. După ce inițial a ales-o pe Elena Lasconi, și-a schimbat apoi răspunsul și a ales…un bărbat.

„Nu e corect… să fie din clasa politică și fie parteneră… vreți să omor pe cineva? eu o fac, dar vă dați seama că aleg pe cineva de la PNL, nu omor de la mine (n.r. PSD)… o aleg pe doamna Lasconi“, a fost răspunsul dat de liderul PSD, apoi a ales să încerce un sos.

Deși nu  a citit întrebarea și a ales să mănânce sos picant, Ciolacu i-a permis însă prezentatorului să o citească el:  „Trebuie să mergeți într-o vizită oficială în America și sunteți obligat să aveți o parteneră de viață (ipotetică, deci e o glumă, atenție) și sunteți obligat  să alegeți pe cineva din clasa politică din România. Cu cine plecați și de ce?“.

Totuși, după ce Măruță a citit pe post întrebarea, Ciolacu și-a schimbat răspunsul: ‘L-aș prefera și pe Mihai Tudose’.

 

Marcel Ciolacu a izbucnit după decizia CCR în cazul Șoșoacă: Mi s-a spart mie în cap!

Breaking | Răsturnare de situație: PNL poate avea candidați în Diaspora/ Dublă măsură în privința altor contestații