Giurgiu: Descinderi ale Poliţiei pe proprietatea unei femei care deţine sute de câini. Aceasta e suspectată că a maltratat şi a ucis unele dintre animale

Poliţiştii din Giurgiu fac, marţi dimineaţă, percheziţii pe proprietatea unei femei suspectată că a adunat şi adăposteşte peste 400 de câini. Ancheta are loc în condiţiile în care aceasta e suspectată că a maltratat unele dintre animale, cărora le-a tăiat cozile, operaţie interzisă prin lege, iar pe altele le-a ucis.

Descinderea poliţiştilor din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Giurgiu are loc pe o proprietate privată a unei femei, de 49 de ani, situată în extravilanul localităţii Băneasa din acest judeţ. 

„Aceasta ar deţine 460 de exemplare canine, fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de codotomie şi uciderea cu intenţie a animalelor fără drept”, informează oficialii Poliţiei Giurgiu.
Pe terenul care aparţine femeii au fost găsite zei de cuşti care adăpostesc sute de animale. La ora transmiterii acestei ştiri acţiunea este în desfăşurare.

Cercetările se desfăşoară sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

O autospecială a Poliţiei a lovit un pieton, pe o stradă din Sectorul 4. Oficialii Poliţiei Capitalei transmit că poliţistul se afla în misiune şi nu consumase alcool

Taylor Swift o devansează pe Rihanna şi devine cel mai bogat artist din lume, potrivit Forbes