UPDATE Brigada Rutieră: A fost reluat traficul în Pasajul Lujerului

UPDATE ORA 16.32 Traficul rutier în Pasajul Lujerului a fost reluat, miercuri, după ce a fost întrerupt în urma unui accident în care conducătorul unui autovehicul, după ce a ieşit din parcarea centrului comercial Plaza România, a pătruns pe spaţiul verde şi a lovit gardul de protecţie al pasajului, după care s-a răsturnat.

„În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autovehiculului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului pentru determinarea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Georgiana Tănăsescu)

 

ORA 15.14 Brigada Rutieră: Un şofer s-a răsturnat cu maşina în zona Pasajului Lujerului

 

Brigada Rutieră a fost sesizată, miercuri, prin apel la 112, cu privire la un accident rutier în zona Pasajului Lujerului din Sectorul 6, unde conducătorul unui autovehicul, după ce a ieşit din parcarea centrului comercial Plaza România, a pătruns pe spaţiul verde şi a lovit gardul de protecţie al Pasajului Lujerului, după care s-a răsturnat pe plafon.

„În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autovehiculului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru determinarea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Traficul rutier în zona de producere a accidentului este restricţionat pe sensul de deplasare dinspre bulevardul Timişoara către şoseaua Virtuţii.

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 este blocată, a anunţat STB.

Pentru preluarea fluxului de călători, s-a înfiinţat linia navetă 641 (între Ghencea şi Piaţa Presei) care funcţionează în ambele sensuri. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editori: Florin Marin, Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

 

* UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării ştirilor pe fluxul agenţiei.

Sursa: www.agerpres.ro

Neamţ: Două minore, rănite într-un accident rutier pe DN 15, la Bicaz

UPDATE Pompierii intervin în cazul prăbuşirii asfaltului în apropierea curţii unei grădiniţe din Bucureşti