Boeing a depus o acuzaţie privind practici neloiale de muncă împotriva sindicatului care reprezintă 33.000 de angajaţi ai săi aflaţi în grevă

Boeing a depus o acuzaţie privind practici neloiale de muncă împotriva sindicatului care reprezintă aproximativ 33.000 de muncitori grevişti din fabricile de pe Coasta de Vest a SUA, la Consiliul Naţional pentru Relaţii de Muncă din SUA, transmite Reuters.

Constructorul american de avioane a afirmat joi seara târziu că unitatea Asociaţiei Internaţionale a Maşiniştilor şi Lucrătorilor din Aeronautică care îi reprezintă pe muncitori nu a reuşit să negocieze cu bună-credinţă în timpul grevei de patru săptămâni.

Boeing a spus că sindicatul s-a angajat ”într-un model de negociere cu rea-credinţă şi de a transmite informaţii greşite membrilor săi cu privire la stadiul negocierilor”.

 

Finlanda suspectează un neonazist rus, Vojislav Torden, un lider al grupării paramilitare neonaziste „Rusich group”, de comiterea unor crime de război în estul Ucrainei, în 2014. Curtea Supremă s-a opus extrădării în Ucraina, evocând ”condiţii de detenţie

Un bărbat care a agresat sexual o fată de 12 ani, arestat preventiv pentru mai multe infracţiuni