VIDEO Victor Ponta s-a reînscris în PSD și va fi ‘locomotivă’ la parlamentare

Ponta a fost exclus din PSD în iunie 2017, după ce a votat în Parlament împotriva demiterii guvernului Sorin Grindeanu, iar ulterior a devenit secretar general al Guvernului intrând în conflict cu Liviu Dragnea, liderul PSD la acea vreme.

Ulterior, a înființat partidul ProRomânia, alături de Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, partid în care s-au înscris apoi lideri excluși sau demisionari din PSD, precum Mihai Tudose, Ion Mocioalcă, Nicolae Bănicioiu, Corina Crețu, Adrian Țuțuianu, dar și numeroși parlamentari PSD.

Din august 2023, Victor Ponta, ocupă funcția de consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu în domeniul relațiilor economice internaționale.

Ponta a fost deputat PSD de Gorj timp de patru mandate, în perioada 2004-2020.

Lista candidaților a fost depusă

PSD Dâmbovița a depus, vineri, lista candidaților la Senat și Camera Deputaților.

Actualul senator de Dâmboviţa Titus Corlăţean deschide lista de candidaţi a PSD Dâmboviţa pentru Senat. Pe locul doi este Claudia Gilia, fost prefect al judeţului care şi-a dat demisia pentru a participa la aceste alegeri, urmată de rectorul Universităţii Valahia Târgovişte Corneliu Sălişteanu, directorul medical de la Spitalul Judeţean Târgovişte Ioana Radu şi arhitectul Dumitru Barbu, preşedintele organizaţiei de seniori a PSD Dâmboviţa.

La Camera Deputaţilor, Victor Ponta este pe primul loc, urmat de Laurenţiu Neculaescu – preşedinte AFM, actualul deputat Carmen Holban, actualul deputat Radu Popa, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionuţ Săvoiu, consilierul judeţean Mihai Istrate, vicepreşedintele Senatului Universităţii Valahia şi director al bibliotecii judeţene – Agnes Erich, medicul pediatru Felix Georgescu şi tenorul Florin Georgescu, director al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa.

Garbine Muguruza, fost număr 1 mondial şi de două ori campioană de Grand Slam la simplu, s-a căsătorit. Cine este alesul ei şi cum s-au cunoscut

După ce palestinienii au fost atacați, Nicaragua rupe relațiile diplomatice cu Israelul