Rareş Bogdan, despre criticile lui Crin Antonescu: Nu ne-a picat bine. Am pus de trei ori mâna pe telefon să-l sun. Sunt absolut convins că n-a avut o înţelegere cu Edi Hellvig / Ce spune despre o înţelegere Geoană – Crin Antonescu – VIDEO

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan susţine că liberalilor nu le-aU picat bine criticile lansate de fostul preşedinte Crin Antonescu, pentru că partidul traversa un moment dificil în acea perioadă – desemna candidatul la alegerile prezidenţiale. Din cauza durităţii limbajului, Rareş Bogdan îl compară pe Crin Antonescu cu eurodeputatul PSD Mihai Tudose. De asemenea, Rareş Bogdan este de părere că, în spatele atacurilor la adresa PNL, nu a existat nicio înţelegere ascunsă între Crin Antonescu şi fostul director al SRI Eduard Hellvig, aşa cum s-a speculat în spaţiul public. Întrebat dacă a discutat cu Crin Antonescu după acel val de critici, Rareş Bogdan a răspuns: ”Nu, am pus de trei ori mâna pe telefon să-l sun, la prima serie de atacuri. Nu l-am sunat. La un moment dat i-am scris un mesaj, l-am şters”.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, de ce a ieşit Crin Antonescu după 10 ani de tăcere să critice actuala conducere liberală. 

 
”Nu vreau să spun realitatea – mult mai prozaică decât vă închipuiţi – a ieşirii domnului preşedinte Antonescu. Cu toate criticile sale, fiind un bun vorbitor şi un orator excelent, uneori foloseşte cuvinte ceva mai apăsate, ceva mai tari – pot să-l văd pe Tudose folosindu-le, dar niciodată pe un om care, datorită culturii sale, lecturilor, ar putea folosi multe alte cuvinte mult mai dureroase, fără a părea înjurături. (…) Nu ne-a picat bine, mai ales că era un moment dificil, în care noi făceam faţă unor presiuni foarte mari pentru desemnarea candidaţilor”, a spus Rareş Bogdan, în contextul în care PNL, la acel moment, urma să anunţe candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale. 

 
Eurodeputatul PNL a mai fost întrebat dacă fostul lider PNL Crin Antonescu are o înţelegere cu Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidenţiale. 
 
”Nu ştiu asta, nu ştiu cât de prieten e cu Mircea Geoană, familia sau nu, dar sunt absolut convins că n-a avut o înţelegere cu Edi Hellvig, cu asta sunt convins, că s-a speculat în media”, a explicat Rareş Bogdan. Una dintre speculaţiile care au circulat la acea vreme susţinea că fostul lider PNL Crin Antonescu încearcă să-l impună pe fostul director SRI Eduard Hellvig în rolul de candidat la alegerile prezidenţiale din partea PNL. În final, liberalii l-au desemnat pe preşedintele partidului, Nicolae Ciucă. 
 
Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan spune că nu a discutat cu Crin Antonescu după acele atacuri. ”Nu, am pus de trei ori mâna pe telefon să-l sun, la prima serie de atacuri. Nu l-am sunat. La un moment dat i-am scris un mesaj, l-am şters, pentru că mi s-a părut nepotrivit”, a conchis Rareş Bogdan. 
 
 
La mijlocul lunii august, fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu l-a catalogat pe Rareş Bogdan drept ”un personaj autocentrat şi fanfaron”. 
 
De asemenea, fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a anunţat că nu îl va vota pe Nicolae Ciucă pentru preşedinţia României. ”Din punctul meu de vedere, nu am pe cine vota în acest moment, în orice caz nu pe cineva… pe candidatul PNL-ului”, a susţinut Antonescu. El a adăugat că nici pe Marcel Ciolacu nu îl va vota şi a ironizat candidaturile celor două mari formaţiuni politice. ”Odată cu oficializarea candidaturii preşedintelui PSD, domnul Ciolacu, sistemul are deja doi candidaţi, iar eu niciunul. (…) Mă refer la sistemul de stabilitate din România, aşa ni s-a descris”, a spus, ironic, Crin Antonescu.

Fotbal: Acţiunea FIFA împotriva lui Valcke pentru revânzarea biletelor la Cupa Mondială a fost clasată

USR anunţă că a depus un proiect în sprijinul copiilor cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate