Tulcea: Percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi, cercetaţi pentru braconaj cinegetic / Poliţiştii au găsit un trofeu de căprior, un craniu de mistreţ, dar şi 15 câini care aveau diferite răni – FOTO

Poliţiştii din Tulcea au făcut percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi care sunt cercetaţi pentru braconaj cinegetic. Poliţiştii au găsit la casele celor doi, printre altele, un trofeu de căprior şi un craniu de mistreţ. De asemenea, anchetatorii au mai descoperit şi 15 câini care aveau diferite răni, aceştia fiind duşi într-un adăpost privat.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea au anunţat, sâmbătă, că poliţiştii au făcut două percheziţii domiciliare în localitatea Camena. 

”Cu această ocazie, la domiciliul unui bărbat de 37 de ani, au fost descoperiţi nouă câini ce prezentau multiple răni, aceştia fiind relocaţi de către poliţişti într-un adăpost privat, şi cinci kilograme de carne, precum şi un craniu provenit de la un porc mistreţ şi un cuţit tip baionetă, obiectele fiind ridicate de poliţişti în vederea probării activităţii infracţionale”, au anunţat poliţiştii.
Ei au precizat că la locuinţa altui bărbat, în vârstă de 39 de ani, au găsit şase câini, care aveau multiple răni şi au fost duşi într-un adăpost privat. De asemenea, anchetatorii au mai descoperit un trofeu de căprior, o suliţă, un pumnal cu teacă şi un autoturism ce era folosit la transportul câinilor.

Poliţiştii continuă cercetările, în ambele cazuri, pentru comiterea infracţiunii de braconaj cinegetic.
De asemenea, bărbaţii au fost amendaţi cu 17.500 de lei.

USR anunţă că a depus un proiect în sprijinul copiilor cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate

Radu Cristescu, reacție după stenogramele cu Marian Vanghelie: ‘Sunt reale, dar nu știu cine dracu a înregistrat / Este problema lui, nu este problema mea’