Tatăl fotbalistului Heung-min Son a fost condamnat pentru maltratarea copiilor

Tatăl vedetei fotbalului sud-coreean Heung-min Son, Woong-jung Son, a fost condamnat vineri la plata unei amenzi de trei milioane de woni (2.030 euro) de către un tribunal sud-coreean pentru maltratarea copiilor, transmite AFP.

Fost fotbalist profesionist, Woong-jung Son (62 ani) este o personalitate publică în Coreea de Sud, el scriind un best-seller în care explică felul în care l-a ajutat pe fiul său să devină unul dintre cei mai buni atacanţi din Premier League, scrie agerpres.ro.

Însă, la începutul anului, părinţii unui jucător de la academia de fotbal a lui Woong-jung Son au declarat că fiul lor a fost lovit de antrenorul Heung-yun Son, fratele vedetei de la Tottenham Hotspur, alegându-se cu o echimoză mare pe coapsa stângă.

Potrivit familiei, juniorul şi coechipierii săi sunt insultaţi frecvent la antrenamente de Woong-jun Son.

Woong-jung Son, Heung-yun Son şi o altă persoană au fost condamnaţi să plătească fiecare câte 3 milioane de woni pentru încălcarea legii privind protecţia copiilor, transmite agenţia Yonhap.

Cei trei indivizi, care pot face apel în termen de o săptămână, vor fi obligaţi, de asemenea, să urmeze un curs de 40 de ore împotriva maltratării copiilor.

Decizia tribunalului din districtul Chuncheon a fost luată vineri, în urma inculpării indivizilor de către procurorii locali pe 30 august, care au cerut tribunalului să le aplice amenzi.

Woong-jung Son şi-a prezentat scuze, dar a insistat asupra faptului că antrenorii academiei sale ”nu au vorbit sau acţionat niciodată într-o manieră care să nu fie fondată pe dragostea pentru copii”.

China vrea să evite colapsul economic: Guvernul se pregătește să acorde stimulente financiare de 1.000 de miliarde de yuani

Rareş Bogdan, reacţie la criticile lui Crin Antonescu: Nu ne-a picat bine. Am pus de trei ori mâna pe telefon să-l sun. Sunt absolut convins că n-a avut o înţelegere cu Edi Hellvig / Ce spune despre o înţelegere Geoană – Crin Antonescu – VIDEO