Rareș Bogdan sare în apărarea lui Iohannis în scandalul terenului de golf: ‘Ăla e domeniu? (…) Au tăiat iarba mai scurt şi au făcut trei găuri’

„Eu joc golf pe terenuri de golf, nu pe tăpşan şi nu în jurul unui lac. Curtea mea de acasă cred că e mai mare decât tăpşanul lui de acolo. Eu nu joc golf acasă. Terenul de golf are între 50 şi 70 de hectare. Am jucat golf în toată lumea: din Noua Zeeleandă, cu Tatulici, spre exemplu, până în SUA, Hawaii, Germania, Franţa, Austria, Egipt, Tunisia”, a spus Rareş Bogdan, la Prima TV.

Întrebat dacă a jucat golf şi pe domeniul fostului preşedinte american Donald Trump, eurodeputatul PNL a răspuns: „Am fost. Am jucat la Mar-a-Lago”.

De asemenea, Rareş Bogdan a mai fost întrebat de ce nu a jucat şi pe domeniul lui Iohannis.

„Ăla e domeniu? E o casă prezidenţială, de prin anii 60, cu un lac şi iarba în jur. Au tăiat iarba mai scurt şi au făcut trei găuri”, a conchis Rareş Bogdan.

Europarlamentarul PNL susţine că dezvăluirile din ultima perioadă care l-au vizat pe preşedintele Klaus Iohannis sunt o consecinţă a faptului că şeful statului se apropie de finalul mandatului.

„Când pierzi puterea, că eşti preşedinte, că eşti premier – am văzut-o la Traian Băsescu, la Emil Constantinescu – te trezeşti cu dronele care-ţi filează curtea, pe care nu putea să o filmeze nimeni vreodată. Te trezeşti cu feţele de masă, te trezeşti cu televiziunile în hotelul unde stai de 10 ani şi probabil e negociat de statul român”, a susţinut Rareş Bogdan.

Întrebat dacă preşedintele Iohannis a pierdut deja puterea, eurodeputatul PNL a răspuns: „N-a pierdut puterea încă, dar e clar că sunt anumite poziţionări, nu poţi să nu le vezi”.

Rareş Bogdan a mai fost întrebat dacă Klaus Iohannis se va întoarce în PNL la finalul mandatului prezidenţial.

„Nu ştiu ce va face dânsul, nu a avut o discuţie cu noi. Vom afla după data de 21 decembrie, ultima zi de mandat, pe care şi-l va duce până la capăt”, a explicat Rareş Bogdan.

G4Media a relatat că preşedintele Klaus Iohannis dispune de un mini-teren de golf cu trei găuri şi la reşedinţa oficială de la Vila Lac 3 din cartierul Primăverii, nu doar la reşedinţa de vară de la Neptun, după cum rezultă din imaginile surprinse din satelit şi confirmate de surse oficiale.

Liderul PNL Nicolae Ciucă a fost întrebat vineri despre terenul de golf al preşedintelui Klaus Iohannis de la Vila Lac din Capitală. ”Nu cred că există teren de golf la Vila Lac, eu nu am văzut să existe teren de golf acolo, dacă vă referiţi la cea din Bucureşti”, a spus preşedintele PNL.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Polonia va suspenda temporar dreptul la azil după tensiunile de la graniţa cu Belarus, anunţă premierul Donald Tusk

Războiul dintre nord și sud atinge noi cote: Coreea de Nord trimite baloane cu gunoi, Coreea de Sud a aruncat cu pliante în Phenian