Războiul dintre nord și sud atinge noi cote: Coreea de Nord trimite baloane cu gunoi, Coreea de Sud a aruncat cu pliante în Phenian

Ministerul de Externe al Coreei de Nord a declarat că dronele au zburat deasupra Phenianului în timpul nopții în această săptămână și săptămâna trecută, conform agenției de stat KCNA.

„Coreea de Sud ar trebui să oprească imediat o astfel de provocare iresponsabilă și periculoasă care poate provoca un conflict armat și poate duce la un război între cele două părți”, a declarat ministerul citat de mediafax.ro.

KCNA a publicat fotografii, inclusiv unele care arată un obiect neclar, triunghiular, etichetat drept „dronă”, care aruncă un alt obiect numit „pachet de pliante”. O altă fotografie a arătat pliante negre, galbene și albe care comparau situația economică din sud cu cea din nord și îl criticau pe liderul nord-coreean.

Într-o declarație, Statul Major din Coreea de Sud a spus că „nu poate confirma adevărul afirmațiilor Coreei de Nord”. Acesta a amintit și de baloanele cu gunoi trimise de Nord în Sud. Mai multe baloane au fost trimise vineri, a spus acesta.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Rareș Bogdan sare în apărarea lui Iohannis în scandalul terenului de golf: ‘Ăla e domeniu? (…) Au tăiat iarba mai scurt şi au făcut trei găuri’

Marius Șumudică se face de râs și în amicale: Rapid Bucureşti a pierdut cu FC Voluntari