PSD Dolj a depus lista candidaturilor la alegerile parlamentare: Ministrul Investiţiilor, Adrian Câciu, deschide lista la Camera Deputaţilor, iar deputata Alexandra Presură, la Senat

PSD Dolj a depus, sâmbătă, la Biroul Electoral, lista candidaturilor la alegerile parlamentare, în care ministrul Investiţiilor, Adrian Câciu, deschide lista la Camera Deputaţilor, iar deputata Alexandra Presură, la Senat. PSD Dolj a depus un număr de 55.000 de semnături de susţinere.

”Alături de colegii mei din Partidul Social Democrat Dolj, am depus oficial dosarele de candidatură pentru Parlamentul României. Fac parte dintr-o echipă tânără, valoroasă şi axată spre performanţă, iar proiectele noastre vin în sprijinul real al oamenilor”, a scris Câciu pe Facebook.

Ministrul arată că ”este o asumare de responsabilitate pentru el să reprezinte această comunitate.

”Vă asigur că o voi face cu onestitate. Le urez mult succes tuturor colegilor mei din PSD care s-au înscris în competiţia pentru Camera Deputaţilor şi Senat!”, mai spune Adrian Câciu.

”Astăzi, 12 octombrie, candidaţii organizaţiei judeţene a PSD Dolj la alegerile pentru Parlamentul României şi-au depus dosarele de candidatură la sediul Biroului Electoral Judeţean Dolj. De asemenea, PSD Dolj a depus un număr de 55.000 de semnături de susţinere. Le urăm succes colegilor noştri la alegerile din 1 decembrie 2024 si suntem convinsi ca in noul legislativ se vor lupta pentru marile proiecte de dezvoltare a judeţului Dolj!”, a transmis şi PSD Dolj. 

 

Tenis: Jannik Sinner s-a calificat în finală la Shanghai şi va termina sezonul ca lider ATP

Ciucă, după ce S&P a reconfirmat ratingul suveran al României: Dovadă a stabilităţii economice la care contribuie în mod direct toţi cetăţenii şi companiile care sunt buni platnici. Cer Guvernului Ciolacu să depună la Comisia UE un plan fiscal-bugetar con