Gabriela Firea: În numele tuturor românilor, îmi arăt dezamăgirea față de hotărârea Consiliului JAI, care amână intrarea completă a României în Schengen

Europarlamentarul PSD Gabriela Firea a reacționat dur, pe Facebook, după ce, în Consiliul JAI, s-a amânat încă o dată, intrarea României în Schengen cu granițele terestre.

„În numele tuturor românilor, îmi arăt dezamăgirea față de hotărârea Consiliului JAI, care amână intrarea completă a României la spațiul Schengen.

Din nou, o singură țară continuă să se opună, deși am îndeplinit toate criteriile și ne-am respectat toate angajamentele. Și este cu adevărat nedrept să vedem cum, deși noi contribuim la securitatea și stabilitatea Europei, suntem încă ținuți pe margine.

???????? Aderarea completă la Schengen, inclusiv la spațiul terestru, nu este doar un drept al românilor, ci și o recunoaștere a eforturilor și a rolului pe care țara noastră îl joacă în cadrul UE.

Dar nu ne vom da bătuți. Vom continua să luptăm, cu determinare și demnitate, pentru locul nostru în Schengen, pentru dreptul nostru de a fi tratați corect și egal.

???????? România merită să fie în Schengen și nu ne vom opri până când nu vom obține ceea ce este drept și normal”, .

Sursa: www.stiripesurse.ro

Petrolul – Vitesse Arnhem, 1-1 într-un amical prin care ploieştenii au sărbătorit un secol de existenţă

Liga Națiunilor: Kosovo a câştigat în Lituania cu scorul de 2-1