VIDEO Un celebru DJ a murit în Ibiza: A căzut și s-a lovit la cap

Revill a murit în Ibiza sâmbătă dimineaţa după „complicaţii survenite în urma unui traumatism cranian accidental”, a declarat familia sa.

„Cu profundă tristeţe confirmăm moartea prematură a lui Jack Revill, cunoscut de mulţi ca Jackmaster. Jack a murit în mod tragic la Ibiza în dimineaţa zilei de 12 octombrie, în urma unor complicaţii apărute în urma unui traumatism cranian accidental”, a anunţat familia sa.

„Familia sa – Kate, Sean şi Johnny – este şocată.  Deşi profund impresionată de sprijinul copleşitor din partea prietenilor, colegilor şi fanilor, familia solicită cu amabilitate intimitate pe măsură ce trece prin durerea imensă a acestei pierderi devastatoare”.

Născut în Glasgow, Revill a lucrat la cunoscutul magazin de discuri Rubadub din Glasgow şi a devenit co-fondator al casei de discuri Numbers.

El lansase recent single-ul Nitro, cu Kid Enigma, spunând revistei de muzică Electronic Groove: „A fost vorba despre sentimentul de hyped şi inspiraţie în club. Din păcate, aceste momente sunt rare acum. De vină sunt telefoanele şi oamenii care nu dansează. Sunt atât de recunoscătoare pentru fanii mei, dar am intrat în muzică pentru că îmi place să dansez. Este o formă de artă pierdută în acest moment, cred”.

Zelenski dezvăluie planul de victorie: Ce vrea să facă

Rezultate din campionatul de baschet masculin: U-BT Cluj-Napoca şi CSM CSU Oradea s-au impus