Naționala Under-19 a României a învins Germania, într-un amical

Selecţionata Under-19 a României a învins formaţia Germaniei cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă, la Mogoşoaia, în turneul patrulater organizat de Federaţia Română de Fotbal.

După 0-2 cu Norvegia, tricolorii s-au impus prin golurile marcate de Ioan Vermeşan (5), Ianis Tarbă (79), potrivit FRF.

În celălalt meci al zilei, la Voluntari, Spania a întrecut Norvegia cu 3-2.

Echipa României, pregătită de Ion Marin, va juca pe pe 15 octombrie împotriva Spaniei (CNF Mogoşoaia, ora 11:00).

În lotul convocat de Ion Marin pentru acţiunea din octombrie se găsesc jucători care au debutat în Superligă, precum fraţii David şi Alexandru Irimia (împrumutaţi de Dinamo la Metaloglobus), Alin Techereş (Universitatea Cluj), Alin Chinteş (împrumutat de Universitatea Cluj la Unirea Ungheni), Ionuţ Cercel, Alexandru Stoian, Iustin Doicaru (toţi de la Farul Constanţa), David Barbu (Universitatea Craiova), sau care joacă în străinătate, ca Emanuel Marincău (FSV Mainz/Germania), Darius Fălcuşan (Empoli/Italia), Alexandru Ureche (Budapest VSC/Ungaria), Vlad Dănciuţiu (Udinese/Italia), Luca Szimionaş (Hellas Verona/Italia), Ianis Tarbă (Celta Vigo/Spania), Jason Kodor (Lecce/Italia), Ioan Vermeşan (Hellas Verona/Italia).

Norvegia este lider, cu 3 puncte (4-3), urmată de Spania, 3 puncte (4-4), România, 3 puncte (2-2), Germania, 3 puncte (2-3).

România va găzdui în vara anului viitor Campionatul European de fotbal Under-19, la care este calificată direct. România a mai găzduit o ediţie a competiţiei, în 2011.

SUA fac o mutare care poate dinamita Orientul Mijlociu: Ar putea desfăşura baterii de apărare antiaeriană THAAD în Israel

Ciclistul sloven Tadej Pogacar a câştigat Turul Lombardiei pentru a patra oară la rând