Cum a fost convins Victor Ponta să candideze la alegerile parlamentare: Marcel Ciolacu a fost ‘cheia’

Fostul premier Victor Ponta a dezvăluit, duminică seara, cum l-a convins președintele PSD, Marcel Ciolacu, să candideze la alegerile parlamentare.

„Va fi rupere la alegeri. la ce bombe s-au dat în ultima perioadă. Cu Șoșoacă, cu Nordis, cu Tătaru, cu Nuți Lasconi, cu trupele străine care vin în România.

Marcel Ciolacu m-a întrebat dacă mă bag sau nu la război. Cei de la Dâmbovița m-au tot bătut la cap. Au zis mai mulți din județe, dar când mi-a zis Ciolacu, m-am băgat. La cul la Senat e Titus Corlățean, fostul meu ministru de externe.

Nu m-a contestat nimeni din PSD. Vechii mei prieteni din PSD au zis că la război trebuie să meargă toată lumea”, a spus Victor Ponta.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Femeie şi nepoata ei de 6 ani, date dispărute din Bucureşti / Cele două au plecat din Sectorul 4 şi nu au revenit / Au fost date în urmărire naţională

Geoană, despre preşedinte: Dorim un novice care ia meditaţii sau care învaţă la locul de muncă sau vrem pe cineva cu experienţă?/ Ce fel de premier ar numi: Să ştie o limbă străină, să aibă habar de economie, de administraţie, să nu facă parte din clanuri