Ciucă, reacţie la demisia şefului PNL Galaţi, George Stângă: Dacă şi-a dat demisia înseamnă că are motive întemeiate

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, la Iaşi, că nu a reuşit să discute cu şeful liberal de la Galaţi, George Stângă, care şi-a anunţat demisia de la conducerea filialei. ”Dacă şi-a dat demisia înseamnă că are motive întemeiate”, a afirmat el.

“Nu am reuşit să vorbesc cu dumnealui, dar dacă şi-a dat demisia înseamnă că are motive întemeiate“, a precizat Nicolae Ciucă.

 
Întrebat dacă există probleme în PNL Bucureşti în ceea ce priveşte definitivarea listelor pentru alegerile parlamentare, Ciucă a spus că această competiţie internă este nu doar la liberali, ci la toate partidele.

 
“Nu sunt probleme. Există această competiţie internă, nu doar la PNL, ci în toate partidele. Când se apropie momentul întocmirii şi nominalizării candidaţilor pe liste, este o efervescenţă mai aparte. Rolul nostru este să gestionăm această efervescenţă“, a spus Nicolae Ciucă.
 
El a explicat că filialele au fost lăsate să-şi deruleze procedurile pentru stabilirea candidaţilor, aşa cum este prevăzut în statut.
 
Întrebat dacă Sebastian Burduja va deschide lista PNL Bucureşti la Camera Deputaţilor, Ciucă a răspuns: “Aştept să văd decizia organizaţiei“.
 
Preşedintele PNL Galaţi, George Stângă, a anunţat, luni, că demisionează de la conducerea filialei. ”Sper ca ceea ce am construit în aceşti ani să poată fi dus mai departe, cu aceeaşi determinare şi implicare”, a transmis el. Anterior, surse politice declarau pentru News.ro că fostul premier Florin Cîţu ar putea deschide lista PNL pentru Senat la Galaţi.

Haaland cere scuze fanilor, după înfrângerea drastică a Norvegiei în faţa Austriei, scor 5-1

Nicolae Ciucă, despre situaţia lui Nelu Tătaru, cercetat pentru mită: Este un caz care pune în evidenţă faptul că instituţiile statului îşi fac treaba. Toţi cei care greşesc să răspundă în faţa legii